Online werk

Als je online werk vanuit huis zoekt, hebben we hier goed thuiswerk

Wat is er nu mooier dan online werken vanuit je huis? Dit kan als parttime bijbaan of fulltime job vanuit je eigen huis. Met met online werken bepaal je zelf wanneer je werkt. En hoeveel je wil werken, bepaal je eigen inkomen!

Online werk aanbod; Digitale producten verkopen als Affiliate:
Als online werk verkoop je een digitaal product op het internet. Dit kan via je eigen website, je eerste winst zit dan in >>GOEDKOPE EN GOEDE HOSTING<<. Maar het hebben van en eigen website is helemaal geen vereiste. Ook kun je het digitale product namelijk via marktplaatsen of  vaak nog beter, via sociale media als Twitter, Hyves, Facebook, per mailing of waar dan maar ook verkopen!

Jij als affiliate bent dus de verkoper van het product van een ander.  Een deel van de verkoopopbrengst is voor de producteigenaar, de rest is helemaal voor jou. Bij digitale producten zijn affiliate vergoedingen vaak erg hoog, wel tot zo’n 50% per verkoop!

En nog mooier is misschien nog wel dat je zelf geen producten hoeft in te kopen, geen voorraad hebt, geen producten inpakt en niet door de regen naar het postkantoor hoeft. De koper kan het bestelde artikel na betaling namelijk online downloaden. Je hoeft hierbij zelfs geen geen service  of backoffice te verlenen, dit doet de producteigenaar allemaal voor jouw.

Hoe online werken precies gaat:
Om er zeker van te zijn dat je eerlijk betaald wordt voor de verkopen en dus de prestatie die jij hebt geleverd, hebben wij een derde partij ingeschakeld. Deze partij houdt keurig precies alle leeds bij die jij hebt aangebracht. Ook verzorgt deze de betaling welke je via je eigen account precies kunt bijhouden. Dit account kun je overigens gratis aanmaken, ook als je particulier bent en geen KvK-nummer hebt. En dit allemaal zonder verplichtingen, hoe meer goede inspanningen je levert, hoe hoger jouw opbrengst!

Een affiliate account van het door ons gebruikte platform kun je zonder kosten aanmaken.

Direct te verkopen E-books aanbod: (->)

-> E-book Persoonlijke Analyse:
(start verkoop direct!)
Een goed verkopend product waar je direct mee kunt beginnen te verkopen is een Snelcursus voor Persoonlijke Swot Analyse. Hiermee brengt de koper zijn sterke en zwakke, kansen en bedreigingen in beeld. Dit kan de koper zowel persoonlijk als voor zijn bedrijf onderzoeken. Met de verkoop help je iemand zijn doelen te bereiken dus zichzelf versterken. Voor een goede uitleg over dit product >>KLIK JE HIER<<, en je verdient hiermee 50% commissie per verkoop!


-> E-book Webwinkel (Ver)kopen:
(start verkoop direct!)

Met dit Ebook  kunt je direct beginnen te verkopen. Het eBook Webwinkel Verkopen helpt mensen die een ecommerce winkel willen verkopen, maar is ook zeer geschikt voor wie juist een webwinkel wil kopen of zelf begint. Het geeft antwoord op vele vragen waar je als verkoper tegenaan loopt. Zoals waar vind ik potentiële kopers?  Is verkopen wel de beste optie? Hoeveel is mijn online winkel waard en kan ik vragen? En nog veel meer zoals hoe je een prettige overdracht verzorgt! Goede uitleg over dit digitale product >>VIND JE HIER<<, en verdien minimaal 50% van de verkoopprijs!

 

Tip: Bovenstaande e-books zijn mogelijk ook voor jezelf interessant. Naast dat je jezelf hiermee versterkt, weet je gelijk wat je verkoopt en hoe het hele verkoopproces precies in zijn werk gaat!

Binnenkort zullen we meer goede affiliate producten toevoegen.
Wanneer je naast het aangeboden digitale producten ook zelf een digitale product maken kan dat natuurlijk ook. Om deze gemakkelijk online te verkopen maar dan een eigen account aan en begin met geld verdienen!

Kan ik ook echte producten online verkopen?
Ja, als affiliate kun je ook echte producten verkopen. Van alle mensen die via jouw website komen en iets kopen, krijg jij een deel van de omzet mee. Echt geld dat je laat uitbetalen op je bankrekening. Goede producten om online te verkopen vind je hier:

- TradeTracker - breed assortiment
- Zanox M4N - groot winkelaanbod
- Bol.com – bekend Nederlands online warenhuis
- Affiliate4you - aanbod gericht op jonge gezinnen

Online werk is heel geschikt voor thuiswerk als parttime werkzaamheden. Wanneer je hiermee ook nog digitale producten verkoopt, ben je helemaal vrij om locatie-onafhankelijk te werken.

Succes met je online verkoopwerk!
Thuiswerk Parttime thuis vanachter je PC!

Advertorials: