Vakantiewerk

Op zoek naar vakantiewerk? Goed dat je actief naar werk zoekt!
Een bijbaan of tijdelijk vakantiewerk is meestal wel te vinden.

De vacaturebank en het uitzendbureau hebben volop vacatures voor vakantiewerk.  Maar heb je er wel eens een moment bij stilgestaan dat je hiermee vooral de werkgever help. Door hard te werken voor een laag vast uurloon? En dat je verdiende geld ook zo weer op gaat. Aan vakantie, studie of waar je het verdiende geld ook aan wil besteden…

Is het misschien een goed idee om komende vakantieperiode voor jezelf te werken. Door vakantiewerk tijd te besteden aan het opzetten van een eigen bijverdienste. Die je na opstart doorlopend geld oplevert, jaar in jaar uit het hele jaar door?!

Als je het project goed aanpakt, kun je zelfs vanuit huis werken, of vanaf je vakantieadres! Wie kiest voor het opzetten van een online business heeft deze mogelijkheid van doorlopend geld verdienen. Natuurlijk moet je er nog wel een succes van maken, Dit kan alleen door volledige overgave er de nodige aandacht en kennis aan te besteden.

En eerlijk is eerlijk, met 1 zomervakantie de inkomstenbron opbouwen kun je er normaal gesproken nog geen vakantiereis betalen. Want bij een eigen online business, komt de cashflow stroom meestal langzaam op gang. Maar eenmaal goed opgezet, loopt het ook lang door. Tussentijds moet je de online verdiensten bijhouden om op gang te houden. Ook je online business uitbreiden is uiteraard goed te doen. Met een beetje werk verdien je dan ook het hele jaar door geld.

Wanneer je (nog) niet over voldoende kennis beschikt, kun je een cursus geld verdienen volgen. Op deze site vind je meerdere cursussen en studies voor het opzetten van je eigen (parttime) verdiensten. En met het prijs aanbod van laag tot hoog is er altijd wel iets dat bij je past.

Stel eens voor dat  je hier komende vakantie tijd besteed, in plaats van geld uitgeeft. Dan je waarschijnlijk goedkoper uit en heb je een inkomstenbron gebouwd die nog lang geld voor je genereert. Ook als je straks weer in de schoolbanken of op kamers zit!

Dit wordt ook wel passief inkomen genoemd of wederkerend inkomen. Je blijft geld verdienen door eerst goed een ”geld verdienen systeem hebt opgezet. Online zijn hiervoor vele mogelijkheden, dit hoef je niet zelf te bedenken. Dit werk is al voor je gedaan, hiervoor zijn vele goede online geld verdienen cursussen beschikbaar.

Al je het geld verdienen systeem goed opzet, verdien je met dit vakantie project zoveel dat je hiervan straks 2x op vakantie kunt. En nog extra geld overhoud ook. En als dit soort thuiswerk echt heel goed bevalt, blijf je het parttime doen. Of maak je er misschien wel een fulltime baan van. Kun je ook stoppen met die opleiding waaraan je toch al niet zo veel zin meer had! ;-) Dit laatste is een geintje uiteraard, we zullen je nooit adviseren met school of studie te stoppen. Maar moedigen je wel aan om te werken aan eigen extra inkomen.

Het voordeel van je eigen parttime werk is wel duidelijk. Je bepaalt zelf welk werk je doet en hoeveel je werkt. Ook bepaal je hiermee zelf de hoogte van je inkomen. Je wordt betaald voor wat je waard bent… Al je hiervan schrikt, begin er dan niet aan. Al het je juist stimuleert en uitdaagt, ga er echt voor. Inspanning wort beloond, jij maakt zelf uit tot welke groep je behoort.

Het grootste voordeel van zelf je eigen geld verdienen is de kennis en vaardigheid die een leven lang meegaat. Je hoeft niet meer zoals velen te solliciteert op die ene beschikbare baan. Als je het zelf geld verdienen na verloop van tijd groter aanpakt, komen werknemers bij jouw solliciteren. Personeel is alleen nodig wanneer jij hiervoor kiest natuurlijk. Met een eigen online business kun je namelijk veel automatiseren. Dit kun je allen zelf doen, er is geen personeel voor nodig. Anderzijds heeft samenwerken met andere ondernemers altijd mijn persoonlijke voorkeur. Niet de lasten van eigen personeel wel de kracht van samenwerken.  Werk alleen samen met prettige mensen waarmee het persoonlijk goed klikt.

Je begon met lezen omdat je vakantiewerk zocht. Al je dit hier nu leest heb ik je misschien aan het denken gezet. Of op een ander idee gebracht, kijk dan snel bij de verschillende geld verdienen cursussen. Wanneer je toch kiest voor een bijbaan in de vakantieperiode, wens ik je veel plezier. Denk dan in je middagpauze (zwetend in de schaduw ) hier nog eens aan terug! ;-)

Misschien is het een goed idee hiermee een vakantie serieus mee aan de slag te gaan. Ook dit jaar is zo weer voorbij en kun je weer op zoek naar een andere bijbaan of nieuw vakantiewerk.

Of heb je over een jaartje een eigen business opgezet. Die voor jouw doorwerkt, terwijl je op dat tropische eiland zit. Met leuke mensen en een drankje in de hand geniet van de stalende zon aan die strak blauwe hemel…

Denk je dit beeld eens in voordat je weer vakantiewerk zoekt!

De keus is helemaal aan jouw,
ThuiswerkParttime